Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Уляна Максимишин

Четвер, 15 грудня 2016, 13:55

Три політсили підтримують батьківщинівців-кандидатів на голови ОТГ

Уляна Максимишин

Народний рух України, "Громадянська позиція" та "Народний контроль" підтримують кандидатів на голови Жовтанецької та Нижанковицької ОТГ, яких висунуло ВО "Батьківщина".

Про це йшлося сьогодні на прес-конференції. 

Так, обрана торік голова Жовтанецької сільради Кам'янка-Бузького району, член ВО "Батьківщина" Уляна Максимишин, балотується на голову Жовтанецької об'єднаної територіальної громади. У Нижанковицькій територіальній громаді балотується член ВО "Батьківщина", чинний голова селищної ради Володимир Смолінський. Їх обох окрім Батьківщини
підтримують громадський рух "Народний контроль", партія "Громадянська позиція" і Народний рух України.

Депутат Львівської обласної ради, голова фракції Народного руху України, Богдан Гагалюк також нагадав, що у Судововишнянській ОТГ кандидата на посаду голови рухівця Олега Мартинця підтримують "Батьківщина", "Народний контроль", "Громадянська позиція", "Радикальна партія Олега Ляшка".Тепер НРУ підтримує також батьківщинівців. Він додав, що голова Старосамбірської райради Тетяна Терлецька є членом Народного руху України і висловила свою підтримку Володимиру Смолінському.

За словами представника "Народного контролю" Володимира Саврука, Старосамбірська та Кам'янка-Бузька районні організації громадського руху висловили підтримку Уляні Максимишин та Володимиру Смолінському відповідно.

Голова фракції ВО "Батьківщина" у Львівській обласній раді Юрій Гудима також повідомив, що як Володимир Смолінський, так і Уляна Максимишин мають програми дій на посадах голів об'єднаних територіальних програм розраховані на 5 років.

Уляна Максимишин оголосила 5 напрямків роботи після обрання її головою Жовтанецької ОТГ.

Нагадаємо, 18 грудня відбудуться вибори в шести об’єднаних громадах чотирьох районів Львівщини: Пустомитівському, Кам'янка-Бузькому, Мостиському, Старосамбірському.

Так, кандидата на голову Давидівської ОТГ Віталія Дяківа також підтримало ВО "Батьківщина" разом з Громадсянською позицією та "Народним контролем".

Огляд кандидатів у депутати Судововишнянької міської громади можна переглянути тут, і до Мостиської – тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.