Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Блок-пост

rozvytok-hromady.com

П'ятниця, 20 січня 2017, 18:49

На території промзони "Рясне" встановили блокпост

Блок-пост

Рясненці планують не допускати ввезення сміття для подальшого пресування в цеху "Львівхімсільмашу".

Про це повідомляє прес-служба ГО "Розвиток громади".

Сьогодні, 20 січня, мешканці мікрорайону Рясне організували форпост біля приміщення Хімсільмашу, що на вулиці Шевченка 327-г. Люди встановили намет і чергуватимуть день і ніч. Жителі Рясного планують не допустити вивезення повз мікрорайон на територію промзони "Львівхімсільмаш".

Рішення про встановлення блок-посту рясненці прийняли спільно учора на зборах. Рясненці налаштовані рішуче. Зараз на територію промзони зносять необхідні речі для обігріву та довготривалого перебування там.

"Ми не дозволимо Садовому зробити з нашого району сміттярку. Стоятимемо тільки до перемоги. Насправді охочих захищати свої права і свою домівку є дуже багато і в подальшому ми встановимо ще декілька наметів. Ми не віримо владі, адже вони вже давно забрехались і не чують нашу думку," – каже пан Василь, мешканець Рясного.

Нагадаємо, на території Львівхімсільмашу уже встановили обладнання для пресування сміття.

Нагадаємо, вчора 38 депутатів міськради проголосували за створення у кожному районі Львова майданчиків, які функціонуватимуть як станції перевантаження відходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.