Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 19 січня 2017, 12:30

У кожному районі Львова створять майданчики для перевантаження сміття. Документ

львівське сміття

Львівські депутати визначили 5 ділянок для перевантаження сміття та виділили 97 млн грн для купівлі брикетувальних комплексів.

Сьогодні на позачерговій сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про виділення земельних ділянок у кожному районі Львова для організації тимчасових майданчиків для перевантаження та брикетування сміття.

Дане рішення підтримали 38 депутатів.

Відтак, перевантажувальні майданчики для сміття організують на:

вул. Стрийська, 193 (Сихівський і Галицький райони),

вул. Городоцька, 280 (Залізничний район),

вул. Пластова, 13 (Личаківський район),

вул. Шевченка, 327-г (Шевченківський район),

вул. Персенківка, 19 (Франківський район).

На цих ділянках мають встановити брикетувальні комплекси з розрахунку один комплекс - на один район.

Також, згідно із ухвалою, ЛКП "Львівспецкомунтранс" отримає 1 га землі на вул. Стрийська, 193 та 0,6 га на вул. Шевченка 327г для організації майданчиків для перевантаження та брикетування сміття.

Окрім цього, для придбання брикетувальних комплексів та виготовлення землевпорядної документації "Львівспецкомунтрансу" виділять 97 млн грн з бюджету Львова.

Нагадаємо, сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий запропонував створити у кожному районі майданчики, які функціонуватимуть як станції перевантаження відходів, а також анонсував сміттєвий звіт, який повинен відбутися вже на наступному пленарному засіданні міськради.

А через критичну ситуацію із вивезенням сміття у місті Львівська мерія також вирішила звернутися до обласної та Державної комісії з питань ТЕБ і НС щодо надання дозволу на вивіз сміття на області та українські сміттєзвалища.

Додамо, що нещодавно львівське сміття виявили на Житомирщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.