Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Понеділок, 30 січня 2017, 15:47

Зі Львова вивезли усе сміття

львівське сміття

Загальний об’єм сміття становив понад 1,5 тис тонн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосив сьогодні під час брифінгу голова Львівської ОДА Олег Синютка, накопичене сміття з 380 майданчиків загальним об’ємом понад 1,5 тис тонн уже вивезено зі Львова. 

За його словами, представники компаній-перевізників доповіли сьогодні про вивезення нагромаджених твердих побутових відходів з території міста.

Також він додав, що сьгодні влада міста має розпочати дератизацію та дезінфекцію майданчиків як це передбачено рішенням комісії з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, як розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Сергій Бабак, сьогодні станом на 09:00 год ранку у Львові залишалося 85 майданчиків, із яких не встигли забрати сміття.

Угоди на тимчасове вивезення сміття Львівська міська рада уклала з Самбором, Бориславом, Радеховом, Новояворівськом, Дрогобичем та Новим Роздолом.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман уже заявляв про те, що владнати проблему зі львівським сміттям має міськрада, а президент Петро Порошенко звинуватив Андрія Садового у тому, що свою безгосподарність він перетворив у політику.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.