Приміщення Самбірської друкарні вирішили не виставляти на продаж

Вівторок, 31 січня 2017, 10:50

Депутати Львівської облради проголосували проти приватизації нежитлових приміщень Самбірської міської друкарні.

Сьогодні на сесії 65 та 66 депутатів Львівської обласної ради проголосували за зняття з розгляду питання про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад області.

У обидвох випадках йдеться про нежитлові приміщення ЦМК КП ЛОР "Самбірська міська друкарня" та ТзОВ "Інститут геоінформаційних систем".

Зокрема, раніше постійна комісія з питань комунального майна та приватизації облради виставила проект рішення про приватизацію приміщень Самбірської міської друкарні за винятком приміщень, які використовують редакції газет, що на вул. Козацька, 4 у Самборі, та нежитлові приміщення на вул. В. Винниченка, 1 у Львові площею 119,4 кв.м, що належать ТзОВ "Інститут геоінформаційних систем".

Також у проекті рішення були виставлені на продаж приміщення на вул. Городоцька, 2 у Львові площею 80,3 кв.м та нежитлова будівля на вул. Горішня, 54 у4 селі Гірське Миколаївського району.

Нагадаємо, на початку 2016 року облрада запропонувала продати п’ять друкарень в області, оскільки вони є неприбутковими.

Мітки: Львівська обласна рада, приватизація, Самбір