Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Мирослав Аренович

Youtube

Вівторок, 31 січня 2017, 11:16

Аренович знову ігнорує звіти по кінотеатру "Львів" через "хворобу"

Мирослав Аренович

Директор кінотеатру "Львів" ще з червня минулого року ігнорує звіти про діяльність кінотеатру.

Про це сьогодні під час сесії Львівської обласної ради повідомив голова постійної комісії культури та ЗМІ облради Юрій Візняк.

За його словами директор кінотеатру "Львів" Мирослав Аренович не може сьогодні перед депутатами обласної ради прозвітувати про діяльність установи через хворобу.

"Аренович не прозвітує сьогодні через лікарняну відпустку", – розповів Візняк.

Також він підкреслив, що комісія культури та ЗМІ облради не підтримала концепцію розвитку кінотеатру "Львів", яку напрацював департамент культури Львівської ОДА.

Нагадаємо, Мирослав Аренович не з’являється в облраду аби прозвітувати про діяльність установи ще з кінця червня 2016 року. Як писали Варіанти раніше, Аренович мав би звідувати перед депутатами облради ще за кінець 2015 року.

Згідно з діючим контрактом Аренович займатиме посаду керівника кінотеатру "Львів" до березня 2017 року.

Зазначимо, кінотеатр «Львів» перебуває у руйнівному стані. Жодних коштів із місцевого бюджету установа не отримує, відтак перебуває на самоутриманні. Тому ще наприкінці 2015 року Львівська обласна рада оголосила конкурс проектів із відновлення кінотеатру. Тоді ж Аренович подав кошторис, згідно з яким на проведення ремонтних робіт у бідвлі потрібно майже 32 мільйони гривень. Таку суму львів’яни вважають завищеною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.