Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

підземний перехід

УНН

П'ятниця, 17 лютого 2017, 12:45

У Львові відремонтують підземний перехід на вулиці Стрийській – В. Великого

підземний перехід

Місто пропонує прийняти у комунальну власність та відремонтувати підземний перехід на вул. Стрийській – В. Великого.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вцідтаке, для цього міськрада подала клопотання у Господарський суд щодо передачі підземного переходу у власність громади.

«Як зазначено у рішенні суду, право власності на підземний перехід за відкритим акціонерним товариством «Пасавтопром» (ВАТ «Львівський автобусний завод») не зареєстровано, а відтак наше клопотання, на думку суду, є необгрутованим», – зазначила директор юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич.

Відтак, після отримання існує можливість прийняти цей перехід через винесення на розгляд виконавчого комітету міської ради відповідного проекту рішення.

«Пішохідний перехід на перехресті вулиць Стрийська, 45 – В. Великого є важливим об’єктом комунальної інфраструктури міста. Сихівська районна адміністрація, залучаючи підприємців, провела ремонт двох сходових маршів загальною вартістю 60 тис грн, освітлення, а також частковий ремонт каналізаційних мереж. Окрім цього, купили насос, який відкачує воду із підземки», – додала голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.