Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Маруняк

city-adm.lviv.ua

Четвер, 1 лютого 2024, 15:35

Порадницю Маруняк хочуть лишити у виконкомі всеміською заступницею

Ірина Маруняк

Радницю міського голови Львова Ірину Маруняк планують залишити у складі виконкому Львівської міськради.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 31 січня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою планують внести зміни до складу виконавчого комітету міської ради.

Зокрема, теперішню радницю міського голови Львова Ірину Маруняк, яка раніше була заступницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства та входила до складу виконавчого комітету Львівської міської ради, планують залишити у складі виконкому попри зміну її посади.

"Внести зміни до ухвали від 04.02.2021 № 33 "Про виконавчий комітет Львівської міської ради", замінивши у пункті 4 слова "Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства – Маруняк Ірина Михалівна" словами "Маруняк Ірина Михалівна" – йдеться в тексті ухвали.

Зазначимо, станом на сьогодні, до складу виконкому входять дев'ять осіб.

Нагадаємо, з 11 січня цього року Ірину Маруняк призначили радницею міського голови Львова Андрія Садового, а до цього часу й з червня 2019 року вона була заступницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

У травні 2017 року її призначили директоркою департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, яке вона й очолювала до 2019 року.

Ірина Маруняк за освітою юрист, закінчила ЛНУ ім. І. Франка, а у 2006 році працювала головою Галицької районної адміністрації. З 2013 року до 2017 року перебувала на посаді голови Сихівської районної адміністрації.

У 2022 році Маруняк задекларувала мільйон гривень доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.