Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Бескидський тунель

Середа, 22 лютого 2017, 18:25

У Бескидському тунелі розпочали прокладати колії

Бескидський тунель

У Бескидському тунелі триває облаштування кінцевого оздоблення та стартували колійні роботи і монтаж контактної мережі.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Відтак, залізничники перейшли до виконання робіт першого етапу колійного розвитку станції Бескид, що включає в себе реконструкцію колії на підходах до тунелю, облаштування контактної мережі й монтаж пристроїв автоматики та зв’язку.

У самому тунелі будівельники виконали роботи з облаштування 657 метрів зворотного склепіння. Завершити весь цикл робіт зі спорудження тунелю заплановано в четвертому кварталі 2017 року.

Двоколійний тунель буде обладнано сучасними приладами робочого та аварійного освітлення, вентиляцією, відеонаглядом, контрольними датчиками визначення рівня шкідливих газів, а також автоматизованою системою управління технологічними процесами, засобами пожежної безпеки.

Нагадаємо, будроботи із прокладання тунелю стартували у листопаді 2013 року. Планується, що будівництво тунелю буде завершене у останньому кварталі 2017 року, а поїзди ним почнуть курсувати у 2018 роц

Довжина тунелю становитиме 1,764 км, ширина – 10,5 м, висота – 8,5 м. 

Прокладання другого етапу тунелю розпочалася 1 лютого 2016 року із східного порталу, а перший етап будівництва тунелю – проходку верхнього уступу було завершено 21 січня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.