Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Володимир Сивохіп

Вівторок, 28 лютого 2017, 14:47

Сивохіп може знову очолити Львівську філармонію

Володимир Сивохіп

На конкурс гендиректора Львівської обласної філармонії подався лише один кадидат.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила директорка департаменту культури та релігій Львівської облдержадміністрації Христина Береговська, передає кореспондент Варіантів.

На конкурс генерального директора Львівськоїобласної філармонії подалась лише одна людина – чинний в. о. директора філармонії Володимир Сивохіп.

За словами Христини Береговської, конкурс все одно відбудеться, адже Закон "Про культуру" не забороняє проводити конкурс на заміщення директорів закладів культури, якщо на такий подалась лише одна кандидатура.

"У нас вже відбулося засідання першої конкурсної комісії, загалом таких засідань є два. І в п'ятницю, 3 березня, о 10:00 год. Володимир Сивохіп представлятиме стратегічну програму розвитку Львівської обласної філармонії на 5 років", – розповіла Христина Береговська.

Якщо конкурсна комісія затвердить кандидатуру Володимира Сивохіпа, то вже 7 березня депутати обласної ради повинні затвердити нового гендиректора Львівської філармоніії.

"Володимир Сивохіп за роки свого керівництва зробив дуже багато для філармонії і всі, хто дотичні до культури, насправді розуміють, що ця людина є на своєму місці", - зазначила христина Береговська.

Зазначимо, Володимир Сивохіп очолює Львівську філармонію з 2006 року.

Хоча нещодавно він зауважував, що охочих посісти крісло гендиректора філармонії немає. Навіть сам Сивохіп на початку лютого не заявляв про свої наміри знову податися на конкурс.

Нагадаєамо, конкурс на заміщення посади генерального директора Львівської обласної філармонії обласна рада оголосила в середині січня.

А в листопаді минулого року депутати Львівської облради написали звернення до уряду про надання філармонії статусу "Національний".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.