Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Укроборонпром

Середа, 1 березня 2017, 15:30

Укроборонпром співпрацює з 32 львівськими підприємствами

Укроборонпром

У 2016 році "Укроборонпром" замовив продукції у підприємств Львівщини на 160 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами генерального директора ДК "Укроборонпром" Романа Романова, загальна сума за укладеними у 2016 році договорами між підприємствами-учасниками ДК "Укроборонпром" та підприємствами області у рамках проведення робіт з виробничої кооперації та імпортозаміщення склала 160,2 млн грн.

Наразі 32 львівські підприємства співпрацюють з "Укроборонпромом", зокрема, постачають спеціальні сидіння для "Дозорів", паливо міри, фільтри, датчики для військової техніки.

"Ми би могли після розриву кооперації з РФ просто розмістити замовлення закордоном, але прагнемо дати роботу вітчизняним підприємствам, адже вони здатні закрити потреби оборонки", – заявив Роман Романов.

Зазначимо, у 2015 році "Укроборонпром" підписав меморандум з Львівською ОДА про співпрацю. Угода передбачає виробництво, модернізацію, ремонт і реалізацію продукції військового призначення на базі ДП "Львівський бронетанковий завод" із залученням підприємств різних форм власності та фінансових установ.

Нагадаємо, на початку лютого "Укроборонпром" замовив у Львівського бронетанкового заводу партію бронемашин "Дозор-Б".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.