Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Мельник

Вівторок, 7 березня 2017, 16:15

Мельник офіційно очолив Галсільліс

Володимир Мельник

Львівська обласна рада сьогодні офіційно призначила гендиректором Галсільлісу 59-річного Володимира Мельника.

Про це передає кореспондент Варіантів зі сесії Львівської обласної ради.

Генеральним директором обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс» сьогодні призначили Володимира Мельника. Його кандидатуру підтримали 52 депутати.

8 із 10 членів конкурсної комісії проголосували за кандидатуру Володимира Мельника ще 28 лютого.

Як зазначив Володимир Мельник, який два місяці виконував обов'язки гендиректора Галсільлісу, зауважив, що в підприємства сьогодні існують дві великі проблеми: відсутність лісовпорядкування у гірських районах Львівщини та висока кредиторська заборгованість.

Як повідомляли Варіанти раніше, за минулий рік Галсільліс отримав близько 4,4 мільйона гривень прибутку, тоді як у 2015 році – лише 1,7 мільйона гривень.

Водночас, за даними Мельника, у 2016 році Галсільліс продав 175 тисяч кубометрів деревини, проте станом на сьогодні кредиторська заборгованість складає 14 мільйонів гривень.

Нагадаємо, конкурс на посаду генерального директора Галсільлісу стартував на початку лютого. А 31 січня на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за створення комісії з конкурсного відбору генерального директора цього підприємства. На цю посаду претендувало троє осіб: Володимир Богач, Володимир Мельник, Олег Данчук.

Довідково:

Володимир Мельник, 59 років, має повну вищу освіту за спеціальністю «Лісове господарство», стаж роботи за спеціальністю – 39 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.