Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 15 березня 2017, 13:10

Порошенко звинувачує Садового у нагнітанні ситуації із блокадою Донбасу

Андрій Садовий

Та говорить про відволікання таким чином уваги від проблеми зі сміттям у Львові.

Про це повідомив Президент України Петро Порошенко сьогодні на засіданні Ради національної безпеки і оборони України.

"Як не прикро це усвідомлювати, гуляй-поле в зоні АТО створила політична сила, яку ми вважали демократичною, ліберальною та реформаторською. Взяли і зробили – нечесно і непорядно по відношенню до країни. Хіба годиться в такий от спосіб відволікати увагу від провалів власного керівництва, який за два з половиною мерських терміни не спромігся вирішити найгострішого комунального питання і буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України?", – наголосив Петро Порошенко.

За його словами, організатори блокади доклали максимум зусиль, що спровокувати владу на силові дії, а вчинки блокадників влетять Україні в копійку.

"І ці рахунки ми виставимо не лише самопроголошеним республіканцям, але й "Самопомочі", "Батьківщині" та іншим зачинщикам та промоутерам блокади", – дода Петро Порошенко.

Нагадаємо, вчора депутати Львівської міської ради виступили за заборону торгівлю російськими товарами в Україні та визнання територій, підконтрольних ЛНР та ДНР, окупованими Російською Федерацією.

Також у Львові члени добровольчих батальйонів оголосили, що засуджують використання сили до учасників блокади, затриманих 13 березня на станції Кривий Торець у Донецькій області, та висунули ще декілька вимог. Наразі усіх 45 затриманих звільнили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.