Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

П'ятниця, 17 березня 2017, 11:56

500 правоохоронців Донеччини виступили проти Парасюка

Володимир Парасюк

Вони вимагають зняти з нього недоторканість.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Відтак, більше 500 співробітників поліції Донецької області підписали листа-звернення про зняття недоторканності з народного депутата Володимира Парасюка.

"Особовий склад поліції звертається до Президента України, голови Верховної ради України та Генерального прокурора з проханням позбавити народного депутата Володимира Парасюка недоторканності", – заявив В'ячеслав Аброськін. 

За його словами, лист вже підписали понад 500 співробітників поліції Донеччини. 

Нагадаємо, 14 березня через блокпост біля Слов’янська на Донеччині прямувала колона з 13 авто, в яких серед людей був також й Володимир Парасюк. За даними поліції, учасники відмовилися проходити стандартну перевірку, виникла бійка.

У результаті цього Володимира Парасюка звинуватили у насильстві проти правоохоронців, а слідче управління Національної поліції в Донецькій області відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман засудив дії нардепа Парасюка під час конфлікту з поліцією на Донеччині, а Аброськін заявив, що планує звернутися до Генпрокуратури з пропозицієї зняти недоторканість із Володимира Парасюка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.