Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Школа

gazeta.lviv.ua

Вівторок, 21 березня 2017, 18:23

Держспоживслужба не бачить потреби сміттєвих канікул у Львові

Школа

Наразі немає підстав тимчасового тимчасового закриття шкіл та дошкільних навчальних закладів Львова.

Про це сьогодні на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявив Заступник начальника Головного управління Держспоживслужби у Львівській області Ростислав Волошин.

Він, зокрема, розповів:

"Рішення такого не було. Після ТЕБ і НС Спеціаліст міського управілння держспоживслужби прийшовши на роботу, у терміновому порядку чомусь підготувала такий лист і просто написала, що у разі  ускладення ситуації бути готовими до прийняття таких рішень. Але такої вказівки не було."

Чиновник заявив, що наразі немає підстав для тимчасового припинення навчання у навчальних закладах Львова.

 Нагадаємо, вчора директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Галина Слічна заявляла, що є ймовірність тимчасового закриття шкіл та дошкільних навчальних закладів Залізничного, Франківського і Шевченківського районів у зв'язку з критичною ситуацією з вивезенням твердих побутових відходів з міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.