Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Понеділок, 27 березня 2017, 14:45

П'ять міст погодилися прийняти львівське сміття

львівське сміття

Йдеться про захоронення 1900 тонн відходів зі Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, Львівська міська рада уклала угоди із полігонами п'яти міст Львівської області щодо вивезення сміття. Наразі це короткострокові угоди на вивезення 1900 тонн ТПВ.

"Угоди, які є укладені з полігонами у Львівській області, не є довготривалими та передбачають співпрацю на певний тонаж ТПВ. Відтак, ситуація, коли велика кількість майданчиків є переповненими, може повторитись вже невдовзі", – наголосили у департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради.

Зазначимо, станом на сьогодні є 165 майданчиків, де зафіксовано перенакопичення ТПВ. Це орієнтовно 15% від усіх майданчиків у місті.

Нагадаємо, 24 березня три міста Львівщини погодилися прийняти не більше 900 тонн львівського сміття.

А ще раніше Львівська ОДА домовилася з керівниками міст області щодо одноразового розміщення львівського сміття. А 23 березня під час сесії Львівської міськради депутати вирішили звернутися до міст України з проханням прийняти сміття зі Львова.

Загалом у 2016 році Львів витратив 122 млн грн на вивезення сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.