Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

П'ятниця, 31 березня 2017, 14:04

Синютка звинувачує Садового у дезінформації щодо львівського сміття

Олег Синютка

Дані, які подає Львівська міськрада щодо стану вивезення сміття, на думку Олега Синютки, є непідтвердженими.

Про це сьогодні повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, передає кореспондент Варіантів.

Як зауважив Олег Синютка, сьогодні в інформаційному просторі існує дезінформація щодо того, наскільки переповненими є львівські сміттєві майданчики.

За даними облдержадміністрації, станом на вчора невивезеними залишались чотири майданчики львівського комунального підприємства "Спецкомунтранс".

"Львівська міська рада подала, що в місті не вивезли сміття зі 144 майданчиків. Ці речі, на мою думку, є абсолютно непідтверджені. І я вважаю, що міській раді після вивозу перенакопичених відходів треба перейняти це все на свою відповідальність і продовжити вивіз твердих побутових відходів із території міста", – зазначив Олег Синютка.

Також він наголосив, що зі вчора Львівська облдержадміністрація припинила координаційні наради, які відбувалися щодня для того, аби організувати вивезення сміття з міста.

За словами Синютки, сьогодні частина полігонів Львівщини все ще продовжує приймати сміття зі Львова. Проте як довго це триватиме, голова облдержадміністрації відповіді так і не дав.

"Я думаю, що питання щодо визначенні конкретних термінів має бути предметом домовленостей між львівською владою і власниками полігонів. Для цього потрібно провести перемовини. Та якщо потрібне буде втручання обласної державної адміністрації, ми готові забезпечити таку координацію дій", – додав Олег Синютка.

Нагадаємо, Олег Синютка вже заявляв, що міська рада зацікавлена у тому, аби невивезення сміття зі Львова тривало якнайдовше.

Також поліція розслідує можливість привласнення коштів, які виділяла міськрада на компенсацію вивезення сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.