Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вивіски

Вівторок, 4 квітня 2017, 17:45

У 2017 році у Львові демонтували понад 260 вивісок

вивіски

З початку року у місті демонтували 350 рекламних конструкцій та 264 вивіски.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, демонтаж рекламних конструкцій здійснювали за такими адресами: вул. Личаківська, вул. Замарстинівська, пр. Червоної Калини, вул. Вірменська, вул. Куліша, пл. Яворського, вул. Шевченка, пр. Шевченка, вул. Стриська.

Вивіски демонтували на вул. Володимира Великого, вул. Свінціцького, вул. Снопківській, пл. Міцкевича, вул. Пасічній, вул. Коперника, вул. Валовій, вул. Личаківській.

Загалом у Львові виявлено близько 700 рекламних конструкцій та понад 400 вивісок, розміщених з порушеннями. Якщо на скеровані вимоги не відредаговано, то КП «Адміністративно-технічне управління» проводить примусовий демонтаж.

Як заявив директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик, для встановлення рекламної конструкції необхідно погодити проект і отримати дозвіл на її встановлення від виконавчого комітету Львівської міської ради, а у разі закінчення терміну дії дозволу на рекламну конструкцію – продовжити її відповідно. В іншому випадку – реклама вважається незаконною і підлягає демонтажу.

Нагадаємо, наприкінці березня міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати у Львові рекламні вивіски зі словом «алкоголь».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.