Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 6 квітня 2017, 11:28

Шевченківський район Львова найбільше потопає у смітті

львівське сміття

У районі понад 160 майданчиків є переповненими.

Про це сьогодні на сесії Львівської міської ради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Станом на сьогодні у Львові 423 сміттєві майданчики є переповнені. Найскладніша ситуація є у Шевченківському районі міста – тут 169 майданчиків переповнені", – заявив Андрій Садовий.

За його словами, ситуація у місті є критична. Сьгоодні не вивезеними зі Львова є більше 2 тис тонн відходів.

З п'ятниці всі полігони області, які приймали львівське сміття, є закритими.

Зазначимо, за даними міськради у Залізничному районі не вивезено сміття з 87 майданчиків, у Сихівському – з 101, у Франківському – з 59, у Шевченківському – з 169, у Личаківському – з 7.

Шевченківський район з вивозу сміття обслуговують три компанії: ТзОВ "Санком-Львів", ТОВ "AVE Львів" та ЛКП "Львівспецкомунтранс". 

Нагадаємо, 31 березня облдержадміністрація припинила координацію вивозу сміття зі Львова, тоді ж міський голова Борислава Ігор Яворський та міський голова Червонограда Андрій Залівський відмовилися приймали сміття зі Львова.

А 3 квітня міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що львівські компанії-перевізники ТПВ не мають регулярного доступу до сміттєзвалищ України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.