Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Олег Синютка

Понеділок, 10 квітня 2017, 16:49

Синютка пообіцяв відремонтувати дороги Львівщини на 2 мільярди

Олег Синютка

В області вже стартував ремонт доріг на десятьох напрямках.

Про це сьогодні повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, передає кореспондент Варіантів.

Олег Синютка зауважив, що через сприятливу погоду сьогодні на Львівщині вже ремонтують дороги на десятьох напрямках, серед яких Львів – Кам’янка-Бузька, Львів – Тернопіль, Львів – Самбір, Львів – Пустомити, Миколаїв – Городок, а також дороги Бориня – Мохнате, Верхній Дорожів.

"Сподіваємося, що обсяг фінансування робіт цього року буде більший, ніж 2 мільярди гривень. На сьогодні ми уже можемо констатувати, що за перший квартал до бюджету від перевиконання митних платежів поступить понад 330 мільйонів гривень, половина з цієї суми піде на ремонт доріг Львівщини", – розповів Олег Синютка.

Також він наголосив, що станом на сьогодні правоохоронці перевіряють Львівський облавтодор на ефективність використання бюджетних коштів.

"Ми стоїмо чітко на тій позиції, що будь-який вчинений злочин має бути покараний. І люди повинні знати, що кошти державного і місцевого бюджетів використовуються ефективно", – додав Олег Синютка.

Нагадаємо, у 2016 році Львівщина була одним із лідерів в Україні за ремонтом доріг.

Проте вже навесні на дорогах Львівщини виявили рекордно великі ями. А десятьох фірм встигли спіймати на неякісному ремонті львівських доріг.

Також нещодавно уряд затвердив передік доріг Львівщини, які ремонтуватимуть у цьому році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.