Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛАЗ

Четвер, 13 квітня 2017, 11:31

ЛАЗ обікрали на 10 мільйонів

ЛАЗ

Зловмисники викрали обладнання з території Львівського автобусного заводу на вартістю 10 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, до складу злочинної групи входили сім мешканців Львівської та Одеської областей.

Вони організували викрадення промислового обладнання, станків та устаткування з цехів на території колишнього Львівського автобусного заводу на понад 10 млн грн.

Зазначимо, усе майно заводу перебувало в іпотеці та у заставах банків. Зловмисники демонтували, розбирали та вивозили усе цінне, що залишилось від промислового виробництва.

Також злочинці намагались за підробленими документами вивезти до Києва автобус-лайнер вартістю у декілька мільйонів гривень, яким встигли доїхати до одного з сіл Кам’янка-Бузького району, де їх й затримала поліція.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Двох зловмисників затримано у порядку ст.208 КПК України.

Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.