Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

tp.npu.gov.ua

Четвер, 13 квітня 2017, 14:29

На Тернопільщині виявили 120 тонн львівського сміття

львівське сміття

Сміття викинули на території непрацюючого комбікормового заводу в хуторі Михайлівка.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Тернопільській області. 

Зокрема, поблизу міста Шумськ Тернопільської області на комбікормовому заводі у хуторі Михайлів було виявлено 100-120 тонн сміття.

Поліцейські Шумська серед відходів знайшли чеки з львівських магазинів, а, оскільки територія недіючого заводу знаходиться за межами населеного пункту, то ніхто не бачив, хто скинув сміття.

Несанкціоноване сміттєзвалище виявили комунальні служби.

Наразі у екологи та посадовці міськради Шумська встановлюють вартість збитків, а правоохоронці встановлюють, хто саме скинув тут львівські відходи.

Нагадаємо, 3 квітня міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що львівські компанії-перевізники ТПВ не мають регулярного доступу до сміттєзвалищ України.

А у середині березня стало відомо, що через критичну ситуацію зі сміттям, у Львові можуть тимчасово закрити продуктові ринки.

Додамо, 17 березня останній полігон, що у Донецькій області, відмовився приймати львівське сміття, а поліція відкрила 11 кримінальних справ за фактами незаконного вивозу сміття зі Львівської області.

Також правоохоронці розслідують факт змови службових осіб фірм, які здійснюють вивезення твердих побутових відходів зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.