Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Вівторок, 18 квітня 2017, 17:06

Синютка знайшов заміну Чечотці та Мартиняку

Олег Синютка

Олег Синютка обрав кандидатів у керівники двох департаментів та обласного архіву.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні під час апаратної наради голова Львівської ОДА Олег Синютка офіційно представив двох нових керівників департаментів соціального захисту та охорони здоров'я.

Відтак, департамент охорони здоров'я очолила Ірина Микичак, а департаментом соціального захисту керуватиме Наталія Кузяк.

Нагадаємо, Львівська ОДА оголосила конкурс на посаду директора департаменту соцзахисту населення у березні цього року. До призначення Кузяк, т.в.о. директора департаменту соціального захисту населення був Віктор Степанюк, колишній заступник директора департаменту, а до цього департамент очолював Василь Мартиняк. Зараз він є заступником директора. 

Наталія Кузяк була заступником начальника управління соціального захисту Львівської міської ради.

Щодо вакантної посади директора департаменту охорони здоров’я, то конкурс стартував у лютому 2017 року. До жовтня 2016 року департамент очолював Богдан Чечотка, який написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Ірина Микичак з 2013 року працювала заступником директора департаменту – начальником управління медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров'я. Раніше вона була головним лікарем Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охмадит".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.