Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Митна

П'ятниця, 21 квітня 2017, 11:05

Площу Митну у Львові відкриють на початку травня

площа Митна

Наразі тут ще тривають роботи з реконструкції площі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосила начальник управління охорони історичного середовища міськради Лілія Онищенко-Швець, на площі Митній ще тривають роботи з реконструкції: не закінчена робота на газонах, не виложена вся плитка та тривають випробування роботи фонтану.

«Зараз триває випробування роботи фонтану. Тут має бути встановлений регулюючий механізм, який включатиме і виключатиме фонтан: він автоматично виключатиме фонтан при сильному вітрі, щоб не розпилювати воду по площі. Також ще не замощена вся плитка, зокрема плитка в якій буде освітлення та не завершена робота з озеленення на газонах», – заявила Лілія Онищенко-Швець.

Відкрити площу заплановано до Дня міста.

Нагадаємо, на початку липня 2015 року на площі Митній стартували роботи з заміни аварійних водопровідних мереж та каналізаційного колектора. Роботи з реконструкції площі передбачають пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, "осушення" фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень.

Попередня вартість реконструкції площі складає 6 млн гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.