Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

Вівторок, 25 квітня 2017, 16:41

Підрядна компанія неякісно відремонтувала дорогу Броди-Підкамінь

ремонт доріг на Львівщині

Наразі компанія до травня має за власні кошти усунути всі недоліки.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

"Серед усіх 500 км відремонтованих на Львівщині доріг маємо відтинок від Бродів до Підкаменю, де дорожнє полотно не витримало експлуатації. Компанія, яка ремонтувала цю дорогу недоотримала 40% коштів і, як я говорив, буде змушена доробити дорогу власним коштом", – заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Цю підрядну компанію Синютка наразі назвати відмовився, проте зазначив, якщо до травня вона не відремонтує проблемні ділянки дорои, то він оприлюднить її назву.

"Проблеми виникли на кількох ділянках дороги від Бродів до Підкаменю, загалом це близько кількох кілометрів. Але, оскільки, це був суцільний ремонт дороги, ми поставили вимогу, що потрібно переробити всю дорогу", – додав Олег Синютка.

Нагадаємо, ще у лютому в області виявили, що 10 підрядних компаній неякісно відремонтували дороги на Львівщині. Тоді ж у облдержадміністрації наголосили, якщо на щойно відремонтованих дорогах були виявлені недоліки, то вимагатимуть від підрядника відшкодування збитків і виконання робіт за гарантійними зобов’язаннями, якщо оплата робіт уже була здійснена.

Додамо, нещодавно уряд затвердив перелік доріг Львівщини, які ремонтуватимуть у цьому році, а на початку березня на дорогах Львівщини виявили рекордно великі ями.

Також прем'єр-міністр Володимир Гройсман зобов'язав міських голів та очільників ОДА проконтролювати якість ремонту доріг, а Мінінфраструктури створює чорні списки підрядників, які роблять неякісний ремонт доріг.

Усі дороги, які мають відремонтувати цього року, позначили на інтерактивній карті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.