Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

П'ятниця, 28 квітня 2017, 10:10

На Львівщині компанія перероблятиме неякісно збудовану дорогу

ремонт доріг на Львівщині

Йдеться про ділянку дороги на трасі Броди-Тернопіль.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, вчора підрядна організація розпочала роботи щодо усунення недоліків неякісного ремонту на дорозі Броди-Тернопіль, який вона проводила у 2016 році.

Зазначимо, ця дорога наразі є єдиною, яку відремонтували неякісно.

Відтак, Львівська служба автомобільних доріг не прийняла виконання робіт на цій ділянці й не виплатила підряднику коштів.

Нагадаємо, нещодавно голова Львівської ОДА повідомив про неякісний ремонт на трасі Броди-Підкамінь. Тоді він відмовився назвати підрядну компанію, проте зазначив, якщо до травня вона не відремонтує проблемні ділянки дороги, то він оприлюднить її назву.

Додамо, ще у лютому в області виявили, що 10 підрядних компаній неякісно відремонтували дороги на Львівщині. Тоді ж у облдержадміністрації наголосили, якщо на щойно відремонтованих дорогах були виявлені недоліки, то вимагатимуть від підрядника відшкодування збитків і виконання робіт за гарантійними зобов’язаннями, якщо оплата робіт уже була здійснена.

Також нещодавно уряд затвердив перелік доріг Львівщини, які ремонтуватимуть у цьому році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.