Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Російський культурний центр

Четвер, 4 травня 2017, 10:02

У Львові виселяють Російський культурний центр

Російський культурний центр

Сьогодні виконавча служба управління юстиції Львівщини виселяє із комунального приміщення на вул. Короленка, 1а Російський культурний центр.

Про це повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк у Facebook.

Сьогодні вранці, близько 09:00 год., Володимир Гірняк у соцмережі повідомив про те, що в цей час відбувається виселення Російського культурного центру із комунального приміщення, що на вул. Короленка, 1а.

"Виселення проводить виконавча служба управління юстиції. Ми це зробили, антиукраїнське кубло у Львові нарешті закрили!", – зазначив Володимир Гірняк.

Нагадаємо, на початку березня Львівський апеляційний господарський суд ухвалив рішення, згідно з яким Російський культурний центр, що розміщувався в будівлі на Короленка, 1а, повинен звільнити приміщення.

Втім виселити орендарів із приміщення на вул. Короленка, 1а Господарський суд Львівської області постановив ще у грудні 2016 року.

Натомість із виселенням Російського культурного центру із комунальних приміщень депутати Львівської облради визначилися ще 25 жовтня 2016 року.

Тоді ж і прийняли рішення, що приміщення на вул. Короленка, 1а повернуть у комунальну власність та здадуть в оренду організаціям, пов'язаним із АТО.

Зазначимо, приміщення колишнього кінотеатру, що на вул. Короленка, 1а ще в 1990 році Львівська облрада передала в оренду Товариству друзів російської і української культур ім. О. Пушкіна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.