Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка номерів

teren.in.ua

Четвер, 4 травня 2017, 13:30

У Львові спіймали крадія номерних знаків

крадіжка номерів

Злодій, який поцупив у львів'янина Iphone, виявився й крадієм автомобільних номерних знаків.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні вночі під час патрулювання на проспекті Чорновола до поліцейських звернувся чоловік та повідомив, що п’ятеро невідомих осіб побили його та забрали смартфон Iphone.

Згодом патрульні виявили людину, яка підходила під описи заявника. Сам потерпілий впізнав нападника за голосом, одягом та іншим ознакам.

Під час проведення поверхневої перевірки в підозрюваного виявили викрутку, мобільний телефон та записки про повернення номерних знаків, які знаходились у пачці зі сигаретами.

Зателефонувавши на останній набраний номер, інспектори з'ясували, що з цього номера вимагали у людини гроші за повернення викраденого напередодні номерного знаку.

Як встановили поліцейські, 29-річного злодія підозрюють у крадіжках, також його раніше притягали до відповідальності за грабежі.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції. Наразі триває розслідування.

Нагадаємо, навесні у Львові масово почали красти автомобільні номерні знаки. Львівські поліцейські вже встигли затримати кількох крадіїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.