Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пл. Митна

П'ятниця, 5 травня 2017, 18:12

Площу Митну у Львові офіційно відкриють 6 травня

пл. Митна

Спеціально до вікриття завтра на площі Митній відбудеться концерт духового оркестру "Львів".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові завершили реконструкцію площі Митної, відтак офіційне відкриття відбудеться вже завтра. Також о 16:00 год. тут відбудеться концерт духового оркестру "Львів".

На площі замінили всі мережі комунікацій, відремонтували вхід у підземний перехід, замінили знищене бетонне покриття із залізобетонних плит, реконструювали старий фонтан відповідно до його проекту 1960-х років.

Під час робіт на площі Митній також оновили освітлення, висадили більше 15 видів дерев і кущів.

У межах реконструкції площі також вдалося відремонтували фасади основних будівель, що її оточують: поліклініки, коледжу (розташовується в приміщеннях давнього монастиря) і самого музею Пінзеля.

Нагадаємо, на початку липня 2015 року на площі Митній стартували роботи з заміни аварійних водопровідних мереж та каналізаційного колектора. Роботи з реконструкції площі передбачали пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, "осушення" фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень.

Попередня вартість реконструкції площі складає 6 млн гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.