Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

Четвер, 11 травня 2017, 18:07

У Львові впровадили е-квиток для студентів та учнів

Львівелектротранс

Від сьогодні безготівковим розрахунком в електротранспорті можуть скористатися студенти та учні шкіл.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні у громадському електротранспорті Львова через мобільний додаток «Приват24» відкрилася можливість оплачувати пільговий квиток – «студентський».

Студенти та учні шкіл оплачують 50% від повної вартості, а саме 1 грн.

«Разом із ПриватБанком ми продовжуємо працювати над вдосконаленням безконтактної системи оплати проїзду. Плануємо впровадити можливість придбати місячну абонентську картку через мобільний додаток. Також обмірковуємо можливість встановлення у трамваях та тролейбусах карткових терміналів для оплати проїзду. ПриватБанк готовий встановити карткові термінали, де можна буде оплатити за проїзд карткою будь-якого банку», –наголосив начальник відділу зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Нагадаємо, е-квиток у всьому львівському електротранспорті запровадили у середині лютого. До цього безготівковий розрахунок за проїзд у вигляді експерименту ввели на трамвайному маршруті №8, що сполучає Сихів із центром міста.

Зазначимо, Львів став першим в Україні, хто ввів безготівкову оплату проїзду в електротранспорті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.