Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт Львів

Середа, 31 травня 2017, 14:43

Авіарейс Львів-Меммінген відкрили на два місяці раніше

аеропорт Львів

Авікомпанія Ryanair оголосила про продаж квитків на рейси Львів-Меммінген з вересня цього року.

Про це повідомила прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів".

RYANAIR розпочне виконання рейсів на напрямі Львів-Меммінген на 2 місяці раніше

Авіакомпанія Ryanair оголосила про початок виконання польотів на напрямі Львів-Меммінген з вересня, замість листопада, через високий попит з боку українських пасажирів.

"Наш новий рейс Львів – Меммінген, з частотою виконання двічі на тиждень, розпочнеться на два місяці раніше, ніж планувалося, пропонуючи українським бізнес-туристам та подорожуючим найнижчі ціни на авіаквитки", – зазначила менеджер з продажу та маркетингу Ryanair в Центральній і Східній Європі Ольга Павлонка.

За її словами, запуск нового маршруту почнеться у вересні, в рамках розширеного розкладу рейсів зі Львова до Німеччини на період зимового сезону 2017 року.

Нагадаємо, у березні один із найбільших лоукостів Європи –авіакомпанія Ryanair офіційно презентувала свій прихід в Україну. Загалом компанія запускає чотири нових маршрути з Києва та сім – зі Львова. 

Щотижня з аеропорту "Львів" здійснюватиметься 16 авіарейсів, а очікуваний пасажиропотік становить 260 000 осіб.

Відтак із осені Ryanair літатиме зі Львова за такими напрямками: Львів-Берлін, Львів-Будапешт, Львів-Ейндховен, Львів-Лондон, Львів- Мюнхен Меммінгем (2 рази на тиждень), Львів-Краків та Львів-Вроцлав (3 рази на тиждень).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.