Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 1 червня 2017, 11:16

Збитки за штурм Львівської облради становлять майже 16 000 гривень

Львівська облрада

Під час штурму активісти поламали двері та стільці, а також з'їли усю їжу з кафе й побили посуд.

Про це сьогодні повідомив керуючий справами Львівської облради Валентин Харлов, передає кореспондент Варіантів.

Як зазначив Валентин Харлов, у межах кримінального провадження управління майном спільном спільної власності облради підрахувало збитки, які завдали радикально налаштовані пікетувальники під час вівторкового штурму Львівської облради.

"Метою радикалів, які увірвалися в обласну раду, було не прийняття конкретного політичного рішення, вони відразу почали ламати майно облради: двері та стільці в сесійній залі. Загальна сума збитків становить майже 16 000 гривень", – розповів Валентин Харлов.

За його словами, пікетувальники пошкодили 3 пари дверей, в тому числі й двері при вході в сесійну залу, які мають історичну цінність.

"Загалом збитки через пошкодження всіх 3 пар дверей становлять понад 11 000 гривень, ще 3 000 гривень – збитки через поламані стільці. Більше того, ці люди, як тільки увірвались у приміщення облради, з'їли все, що було в кафе, а після цього побили й посуд", – додав Валентин Харлов.

Водночас він пояснив, що всі збитки повинні компенсувати облраді самі винуватці штурму, вину яких доведе поліція. Проте в Львівській облраді, за словами Харлова, на відшкодування не сподіваються.

"Зараз ми всі збитки покриватимемо власним коштом", – наголосив Валентин Харлов.

Зазначимо, сьогодні під будівлею Львівської обласної ради зібралися близько 100 активістів, зокрема це представники партії "Національний корпус", які вимагають від депутатів прийняти сьогодні на сесії звернення до Верховної Ради, Президента України щодо прийняття закону про амністію для учасників АТО, яке нещодавно  ветував Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.