Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 1 червня 2017, 12:37

Облрада Львівщини підтримала звернення, через яке будівлю пікетують представники Нацкорпусу

Львівська облрада

Депутати підтримали заяву про продовження мораторію на землю, амністії для учасників АТО та припинення росту тарифів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні під час сесії обласної ради депутати проголосували за заяву щодо соціально-політичної ситуації в Україні. Це рішення підтримав 71 депутут.

"Ми звертаємося до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України з вимогою скасувати симетричні санкції щодо росйського капіталу в Україні, припинити постійне зростання трифів з оплати комунальних посліг і не відміняти мораторій щодо продажу землі в Україні без врегулювання законодавчо закріпленого пріоритетного права виключно громадян України на придбання землі та забезпечення підтримки фермерських господарств, і врегулювання соціально-економічної ситуації в Україні та якрайшвидше запровадження амністії для вояків, котрі захищали українську державу від агресії Росії під час бойових дій", – йдеться у заяві.

Зазначимо, сьогодні під будівлею Львівської обласної ради зібралися близько 100 активістів, зокрема це представники партії "Національний корпус", які вимагають від депутатів прийняти сьогодні на сесії звернення до Верховної Ради, Президента України щодо прийняття закону про амністію для учасників АТО, яке нещодавно  ветував Петро Порошенко.

Також депутати прийняли заяву у якій вимагають розпочати розслідання та засудити організаторів штурму облради, що відбувся 30 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.