Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 13 червня 2017, 16:51

У Львові незаконно приватизували 66 комунальних приміщень

Львів

З 2007 до сьогодні місто втратило 66 комунальних приміщень, які були незаконно приватизовані.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Як заявила сьогодні на засідання комісії щодо незаконного відчуження комунального майна міста начальник управління комунальної власності Львівської міськради Інна Свистун, було виявлено 66 об’єктів, які вибули з власності Львова з 2007 року до сьогодні. 

"Станом на сьогодні є 25 об’єктів, які ми виявили з листопада 2016 року, а їх загальна кількість – це 66 об’єктів, які вибули з 2007 року до сьогодні. По всіх них скеровувалася інформація в правоохоронні органи", – наголосила Інна Свистун.

Вона також додала, що сьогодні жодна особа, яка була замішана у крадіжках комунальної власності у попередні роки, не притягнена до відповідальності.

Наразі в комунальній власності міста є 3 083 об’єктів площею 1,686 млн кв.м.

Зазначимо, раніше прокурор Львівщини Юрій Квятківський зазначив, що посадовці міськради повинні нести відповідальність за те, що допустили незаконну приватизацію 25 комунальних об'єктів.

Із повним переліком всіх 25 приватизовних приміщень можна ознайомитися тут

Нагадаємо, львівські активісти пікетували управління комунальної власності міськради та вимагали звільнити його керівника, Інну Свистун, за незадовільну роботу та незаконну приватизацію приміщень у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.