Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Березюк

Понеділок, 19 червня 2017, 12:22

Березюк рятуватиме рейтинг Садового голодуванням

Олег Березюк

Народний депутат, голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді оголосив голодування.

Про це повідомляє прес-служба партії "Об'єднання "Самопоміч".

Початок голодування Олег Березюк оголосив сьогодні на погоджувальній раді ВР:

"Протестуючи проти знущання над людьми, приниження та брехні, протестуючи проти знущання над містом, яке є символом Свободи, підтримуючи львів’ян, які завжди терпеливі до влади, бо вірять в Державу, вимагаючи припинення цього знущання та цієї брехні. Я як людина, лікар і народний депутат прийняв для себе екстраординарне рішення — я оголошую голодування, підтримуючи львів’ян і протестуючи проти свавілля центральної влади у 21 столітті… На жаль!, — Олег Березюк, голова фракції “Самопоміч”."

Нагадаємо, минулого тижня на Львівській міській раді повісили банер-звернення до Президента і Прем'єр-міністра України зупинити бокаду міста. За день до цього Володимир Гройсман звинуватив мера Львова у бездіяльності щодо сміттєвої кризи. Сьогодні міська рада втретє звернулась до органів державної влади з проханням оголосити у Лвьові зону надзвичайної екологічної ситуації.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.