Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Сироїд

Вівторок, 20 червня 2017, 14:27

Віце-спікерка Верховної Ради Сироїд помагає Березюку голодувати

Оксана Сироїд

Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд заявила, що приєднується до голодування лідера фракції "Самопоміч" Олега Березюка.

Про це повідомляє прес-служба партії "Об'єднання "Самопоміч".

Під час виступу у Верховній Раді віце-спікер Оксана Сироїд заявила про те, що приєднується до голови фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олега Березюка й також розпочинає голодування.

«Я хочу звернутися до Президента, Прем’єр-міністра, до депутатів коаліції, до тих, хто сьогодні знецінює вчинок Олега Березюка. Ви знецінюєте його, тому що вам важко оцінити вчинок гідності, оскільки вам бракує власної гідності. Ви знецінюєте його від страху і від безпорадності. Ви знаєте, що брешете, але не можете зізнатися у цьому людям.

Ви брешете з того моменту, коли сказали, що будете жити по-новому, а насправді просто осідлали старі схеми. Ви брехали тоді, коли обіцяли змінити закон про вибори, який дозволив Януковичу сконцентрувати владу у своїх руках, тому що цей закон сьогодні служить вам.

Ви брехали 25 років, коли обіцяли обмежити депутатську недоторканність, це ви так «гуляєтесь» тут, у цьому залі. Ви обіцяли розслідувати злочини Майдану, але ви боїтеся вийти на самих себе. Ви обіцяли сліпий траст, але народ прозрів, коли побачив ваші декларації.

За реформами, які ви обіцяєте, ховаються просто перерозподіли потоків. Ви крадете з оборонного бюджету народу, який воює, і ваш корупційний «УкроборонПОРН» відомий на цілий світ. Ви продали Конституцію, коли запропонували особливий статус в обмін на додаткові повноваження для Президента. Сьогодні ви маєте намір обговорювати деокупацію української території з окупантом. Можливо, це нова мода в стратегії ведення війни? Цікаво, за яку фабрику ви продасте державу цього разу?

Львів — це лише приклад опору цій брехні і вашому свавіллю, один маленький приклад. Я хочу сьогодні підтримати Олега Березюка. Я приєднаюсь до нього, буду поруч з ним, буду голодувати. Для того, щоб спробувати захистити людей від вашого свавілля. Це мій вчинок і мій вибір як людини.

Львів’янам я раджу об’єднати свої зусилля і звернутися до Президента із вимогою звільнити очільника обласної адміністрації, який виконував і видавав злочинні накази, принижуючи гідність львів’ян. А свій вибір стосовно Президента, коаліції та уряду, українці зроблять на наступних виборах», – зазначила під час виступу Оксана Сироїд.

Нагадаємо, вчора Народний депутат, голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді оголосив голодування. Сьогодні у відповідь оголосила голодування чиновниця ЛОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.