Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Середа, 21 червня 2017, 11:56

Три райони Львова потопають у смітті

львівське сміття

Сьогодні вранці у Львові сміття не вивезли з 473 майданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні житлового господарства Львівської міськради, станом на сьогоднішній ранок сміття не вивезли зі 473 сміттєвих майданчиків, що становить 38% від загальної кількості.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 33 майданчиків, у Сихівському – з 194, у Франківському – з 134, у Шевченківському – з 110, у Личаківському – 2.

Сміття не вивезено із 5 контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я та 4 майданчиків закладів освіти.

Також не вивезено сміття із 6 контейнерних майданчиків супермаркетів. Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району та контейнерні майданчики, розміщені на ринках.

Зазначимо, загалом у Львові облаштовано 1237 сміттєвих майданчиків.

Нагадаємо, із початку року Львівська міська рада скерувала майже 500 звернень до органів місцевого самоврядування, проте отримала 229 відмов, ще на 257 запитів відповідь не надійшла.

Також вчора під час свого візиту до Львова в. о. Міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун зауважила, що попри небезпеку для здоров'я містян через невивезене сміття, надзвичайний стан наразі запроваджувати недоцільно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.