Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Середа, 21 червня 2017, 17:40

Синютка назвав блокадну риторику Садового маніпуляцією

Олег Синютка

Голова ЛОДА висловився щодо заяв мера Львова про неможливість вивозити сміття зі Львова.

Таку заяву він зробив сьогодні під час наради у обладержадміністрації з міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадєм Зубком, який приїхав до Львова разом із робочою групою.

Олег Синютка зазначив, що останнім часом у інформаційному просторі домуніують слова "блокада" і "меморандум не працює".

"Ми повинні забрати неправду з нашої риторики, бо вона зводить людей на манівці, а це у сьогоднішній ситуації недопустимо. Слово "блокада", що було підхоплене з подій за Сході, і введено в обіг Львівщини, це ніщо інше як політичні маніпуляції. Тому що тут на комісії з надзвичайних ситуацій, і це запротокольовано, було дуже чітко поставлено запитання: "Наведіть будь ласка хоча би один приклад блокади. Якщо не можете навести приклад блокади, подайте офіційну інформацію щоби можна було звернутися до правоохоронних органів по цьому факту. До сих пір жодного такого факту не наведено!", – зауважив голова ЛОДА.

Синютка нагадав, що запитував у начальника Національної поліції Львівської області Валерія Середи про факти блокади і він відповів що це Львівщини не стосується. 

"Якщо меморандум не працює, то куди ж ви вивозите сміття? Навіщо тоді угоди з Червоноградом, з Буськом, з Новояворівськом, з іншими містами?", – запитав очільник Львівщини.

Нагадаємо, торік Андрій Садовий заявляв про неможливість проведення рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та про негативні наслідки від закриття сміттєзвалища. Прокуратура Львівщини назвала цю заяву міського голови маніпуляцією суспільної думки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.