Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

центр Львова

Четвер, 22 червня 2017, 12:52

У Львові масово фальсифікують перепустки у центр міста

центр Львова

З вересня кольори цих перепусток змінять.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив начальник управління безпеки руху Львівської міськради Юрій Діль, з 1 вересня будуть змінені кольори перепусток для заїзду авто в пішохідну зону центральної частини міста.

За його словами, перепустки червоного, жовтого і зеленого кольорів ліквідують через численні фальсифікації.

«Щоб усунути численні зловживання, адже зафіксовано багато підробок перепусток для заїзду авто в пішохідну зону центральної частини міста, з 1 вересня будуть змінені кольори цих перепусток. За місяць, а саме з 1 серпня, про це буде повідомлено усіх власників перепусток. Нові перепустки будуть іншого кольору та з голограмою», – наголосив Юрій Діль.

Він додав, що у центрі Львова є  трохи більше 300 паркомісць, натомість для мешканців видано 800 перепусток, а у 2015 році було видано 1300 перепусток. Зменшити кількість перепусток вдалося завдяки забороні видавати перепустки водіям, які їздять в авто за дорученням.

Нагадаємо, з 1 серпня 2016 року змінився порядок в’їзду в пішохідну зону центру міста. З того часу діють нові перепустки – червоного, жовтого та зеленого кольорів, залежно від категорії транспорту.

За порушення в'їзду у центр Львова перепустки скасовували.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.