Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Інна Свистун

Четвер, 29 червня 2017, 15:06

Депутати міськради Львова тимчасово пробачили гріхи Інні Свистун

Інна Свистун

Львівські депутати відмовилися сьогодні розглядати відсторонення від посади начальниці управління комунальної власності Інни Свистун.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

Як заявив сьогодні під час сесії міської ради міський голова Львова Андрій Садовий, питання про відсторонення від виконання обов’язків начальника управління комунальної власності Інни Свистун депутати попросили сьогодні не розглядати.

«Депутати попросили це питання сьогодні не розглядати. Інна Свистун – це чесна, принципова, порядна людина, депутат обласної ради, керівник управління, до якого я маю велику повагу і пошану. Я буду їй допомагати в усіх добрих справах, які вона робить, бо вона є еталоном чесності і порядності. Багатьом не подобається її позиція, бо вона не дає вкрасти комунальне майно», – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, 27 червня на прес-конференції депутати міської ради Тарас Ворко і Тарас Чолій заявили, що тимчасова контрольна комісія Львівської міської ради вважає, що управління комунальної власності міськради не зацікавлене у ефективній та об'єктивній роботі комісії з розслідування викрадених комунальних приміщень.

Раніше прокурор Львівщини Юрій Квятківський зазначив, що посадовці міськради повинні нести відповідальність за те, що допустили незаконну приватизацію 25 комунальних об'єктів (на які накладено арешт).

Із повним переліком всіх 25 приватизовних приміщень можна ознайомитися тут

Зазначимо, що Інна Свистун очолює управління комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради зі серпня 2013 року. Також є депутатом обласної ради від об'єднання "Самопоміч".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.