Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сміттєвий майданчик

Середа, 5 липня 2017, 13:04

Адреси переповнених сміттєвих майданчиків можна буде повідомляти телефоном

Сміттєвий майданчик

Сьогодні на сайті Львівськоі ОДА оприлюднять cписок майданчиків Львова, звідки не вивезли сміття.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА  Назар Романчук.

Чиновник повідомив, що поінформувати адресу звідки ще не вивезено сміття моєна буде за телефоном 276 17 94.Додамо, перелік цих майданчиків можна переглянути тут.

"Обов'язково звертайтесь до Департаменту житлового господарства, якщо ваші майдачики не будуть включені у той перелік, що на сьогодні є. Ми буде мо реагувати, прибирати", – наголосив Нараз Романчук.

Він повідомив, що мав зустрічі з керівниками полігонів у інших областях, і попередньо домовлено можливість возити сміття за межі Львівщини.

"Інші області, інші полігони після розмови з ними готові співпрацювати з нами, готові допомагати. І мені було дивно чому до них не їздили представники Львівської міськради домовлятись про допомогу Львову", – зазначив Романчук. 

Він додав, що більше п'ятнадцяти полігонів Львівщини уже приймають сміття зі Львова.

"На сьогодні вивезення сміття вже налагодилось, у чотирьох перевізників воно систематичне. Є проблема з перевізником АВЕ-Львів (компанія обслуговує Сихівський район), що на сьогодні має найбільше переповнених майданчиків . Ми мобілізуємо сили інших перевізників для того щоб допомогти їм вивезти сміття", – розповів Нараз Романчук.

Нагадаємо, від минулого тижня львіська міськрада передала Львівській ОДА повноважень щодо поводження зі сміттям у Львові.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.