Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 7 липня 2017, 16:09

Садовий заявив, що вимагатиме звіту від Синютки за кожну гривню, витрачену на львівське сміття

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив про те, щоб Львівська ОДА "не займалась окозамилюванням" щодо вивозу сміття, відтак він контролюватиме цей процес.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер Львова поінформував, про те, що сьогодні міськрада виділила 25 млн грн Львівській ОДА на вивезення сміття з міста. Проте наразі проблеми з очищенням переповнених майданчиків залишаються.

"Моя позиція дуже проста – не займатися окозамилюванням. Ми будемо вимагати звітів за кожну витрачену гривню міського бюджету та помагати львівським перевізникам вивозити відходи", – написав Андрій Садовий.

Зазначимо, згідно з сьогоднішнім рішенням виконавчого комітету міської ради, контроль за виділеними грошима Львівській ОДА на вивіз сміття поклали на Андрія Садового.

Нагадаємо, протягом 2016 року Львівська міська рада виділила комунальному підприємству "Львівспецкомунтранс" понад 122 мільйони гривень на захоронення й вивіз сміття. З переліком детальних виплат із бюджету міста для всіх львівських перевізників можна тут.

Також минулого тижня міська рада виділила додатково ще 40 мільйонів гривень на львівське сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.