Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Театр Лесі Українки

П'ятниця, 21 липня 2017, 17:50

Львівський театр Лесі Українки знову шукає директора і працівників

Театр Лесі Українки

Оголошено конкурс на посаду директора-художнього керівника театру імені Лесі Українки.

Управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради оголосило конкурс на посаду директора-художнього керівника Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному доборі:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних;
автобіографія, що містить, прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посада), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
копія документа, що посвідчує особу;
копії документів про вищу освіту;
два рекомендаційні листи довільної форми;
мотиваційний лист довільної форми;
програма розвитку закладу культури на один і п’ять років.
Особа, яка хоче взяти участь у конкурсі, може надавати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Документи подавати особисто в паперовому та електронному вигляді в управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1, III поверх, каб. 322, або надсилати на поштову та електронну адресу управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради (culture@city-adm.lviv.ua).

Вимоги до електронного варіанта документів:

- формат pdf;

- єдиний файл;

- відомості щодо серії та номера паспорта, диплома, сертифіката тощо, відомості щодо місця проживання, номера телефону та e-mail адреси, а також інші відомості, що підлягають захисту відповідно до Закону України "Про захист персональних даних", повинні бути приховані. Документи приймаються з 21 липня до 19 серпня (включно).

Дата та місце проведення I засідання конкурсної комісії з конкурсного добору – 29 серпня 2017р. о 15.00 год. каб.230, пл.Ринок,1 Львівська міська рада. Про посадові обов'язки і кваліфікаційні вимоги до посади можна більше дізнатись на сайті міськради. Додаткова інформація надається тел.: 2975730, 297860.

Зазначимо, що до 18:00 год 2 серпня у театр можна подати документи на участі в конкурсі на такі посади:

завідувач художньо-постановочної частини;
керівник літературно-драматургічної частини;
помічник режисера;
художник зі світла;
художник-оформлювач;
художник-конструктор.

Нагадаємо, торік у вересні художнім керівником театру став драматург Павло Ар'є. Близько півтора місяця тому він звільнився за власною ініціативою. Зараз тимчасово обов'язки директора виконує Микола Павлів.

У 2015 році актори Львівського театру імені Лесі Українки оголосили страйк та недовіру тодішньому директору театру Олексію Коломійцеву та звинуватили його у перевищення посадових обов'язків та фінансових махінаціях.

Після проведення розслідування, комісія звільнила Коломійцева і не продовжувати контракт з ним та ввести у штат театру посаду художнього керівника. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.