Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛНУ ім. І. Франка

П'ятниця, 21 липня 2017, 16:09

ЛНУ ім. Івана Франка – у трійці вишів України за кількістю поданих абітурієнтами заяв

ЛНУ ім. І. Франка

Лідером серед вступників є Київський університет ім. Т. Шевченка, на другому місці – Львівський національний університет ім. І. Франка.

Про це йдеться на сайті Міністерства освіти і науки України.

Сьаном на сьогодні на всі освітньо-кваліфікаційні рівні – молодший спеціаліст, бакалавр та магістр – вступники подали вже 1 194 628 заяв.

Також наразі абітурієнти зареєстрували 151 481 електронний кабінет, що становить понад 80% від тієї кількості, яку у МОН прогнозують цьогоріч. Через ці електронні кабінети подано 684 116 заяв на вступ до вищих навчальних закладів.

Традиційно у трійці лідерів за кількістю поданих заяв залишаються:

  • Київський національний університет імені Тараса Шевченка (41488)
  • Львівський національний університет імені Івана Франка (32721)
  • Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" (27150)

На четвертому місці опинилась "Львівська політехніка" (25819), а на п'ятому –Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (21288).

Нагадаємо, що вступна кампанія-2017 триватиме до 28 липня. Подавати документи до вишів на програми підготовки бакалаврів абітурієнти можуть лише в електронному вигляді.

Однак усім вступникам, які з технічних причин не можуть зареєструвати електронний кабінет, дозволили подавати паперові заяви в обрані виші.

Цього року у Міносвіти також запровадили нововведення у правилах прийому у виші. Детальніше про них можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.