Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вступна кампанія

chdtu.edu.ua

Вівторок, 25 липня 2017, 15:33

25 та 26 липня усі абітурієнти можуть подавати паперові заяви до вишів

вступна кампанія

Протягом двох днів усі вступники, незалежно від наявності особистого електронного кабінету, можуть подавати паперові заяви до вишів.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Вступникам надають можливість упродовж двох останніх днів подавати заяви у паперовій формі, незалежно від того, створювали вони електронний кабінет чи ні. Таке рішення ухвали, щоб забезпечити участь усіх вступників у конкурсному відборі.

Навіть якщо раніше вступник зареєстрував електронний кабінет, однак не зміг подати необхідні електронні заяви, зараз він може зробити це у паперовій формі.

Нагадаємо, що вступникам, які з технічних причин не можуть зареєструвати електронний кабінет, дозволили подавати паперові заяви в обрані виші.

Вступна кампанія-2017 триватиме до 28 липня. Подавати документи до вишів на програми підготовки бакалаврів абітурієнти можуть лише в електронному вигляді.

Цього року у Міносвіти також запровадили нововведення у правилах прийому у виші. Детальніше про них можна дізнатися тут.

 
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.