Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жовківський костомельний завод

Вівторок, 25 липня 2017, 19:21

Жовківським костомельним заводом керуватиме новий директор

Жовківський костомельний завод

Директором Жовківської філії ДП "Укрветсанзавод" став Руслан Ковальчук.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні відбулось представлення нового керівника за участю гендиректора ДП "Укрветсанзавод" Сергія Заглоцького, заступника голови Жовківської РДА Юрія Дубневича, директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Наталії Хмиз.

За словами Сергія Заглоцького, новий директор очолить процес виведення підприємства з кризового стану та відновлення виробничої діяльності підприємства, зокрема вже сьогодні розпочато встановлення  на філії пічного пристрою з генератором піролізного газу, що можна застосовувати для утилізації продуктів тваринного походження, що накопичені на території заводу.

Нагадаємо, торік у червні журналісти Варіантів зафіксували, що довкола костомельного заводу поблизу Жовкви є велика кількість ям (площею близько півгектара), у яких закопують рештки тварин. Про це йдеться у публікації Крематорій на свині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.