Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вантажівка

Четвер, 3 серпня 2017, 10:12

На Львівщині за їзду у спеку оштрафували 100 вантажівок

вантажівка

Через порушення руху при високій температурі повітря у липні патрульні притягнули до відповідальності 100 водіїв вантажівок.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, правоохоронці за минулий місяць склали 100 адміністративні постанови за недотримання знаку про заборону руху у спекотний період та оштрафували водіїв на 255 грн кожного.

Крім того, у липні патрульні виявили 73 порушення, серед яких: 39 фактів перевищення вагових обмежень, 4 факти перевищення габаритних параметрів, 7 фактів відмов від габаритно-вагового контролю та 34 факти порушення температурного режиму.

Загальна сума штрафів, накладених за проїзд дорогами з перевищенням габаритно-вагових обмежень, становила 3775,96 євро.

Нагадаємо, як розповів іспектор із взводу обслуговування доріг державного значення Іван Бабурнич, у зв'язку зі спекою на дорогах Львівщини запроваджено тепловий режим. Через це патрульні стежитать за вагою вантажного транспорту. 

Також, якщо загальна маса вантажівки понад 24 тонн і навантаження на вісь 7 тонн, то з 10:00 до 22:00 год на дороги області виїжджати заборонено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.