Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 23 серпня 2017, 15:48

Облрада Львівщини вибрала кандидата на посаду директора НРЦ "Гармонія"

Львівська облрада

"Навчально-реабілітаційний центр І-ІІІ ступенів "Гармонія" очолить Наталія Тищенко.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора на засіданні конкурсної комісії у Львійській обласній раді за результатами відкритого голосування на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр І-ІІІ ступенів "Гармонія" перемогла Наталія Тищенко. 

Наразі конкурсна комісія доручила управлінню майном спільної власності облради підготувати проект рішення щодо призначення Тищенко на цю посаду терміном на 5 років та винести його на розгляд наступної сесії обласної ради. 

Зазначимо, Наталія Тищенко має 3-річний стаж педагогічної роботи, стаж роботи у галузі світи – більше 5 років, загальний стаж роботи – більше 8 років.

У неї вища освіта у ЛНУ ім. І. Франка за спеціальністю "математика" та "лігофренопедагог, логопед, вчитель дітей з вадами розумового розвитку".

Нагадаємо, у березні 2016 року депутати Львівської облради проголосували за порядок проведення конкурсу та призначення керівників комунальних закладів області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.