Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Семен Семенченко

УНІАН

Середа, 13 вересня 2017, 12:38

Семенченко з батальйоном "Донбас" їде зі Львова

Семен Семенченко

Семен Семенченко заявив, що батальйон "Донбас" сьогодні вирушає на свою базу під Києвом.

Про це сьогодні на своїй сторінці у Facebook заявив народний депутат України Семен Семенченко.

Семен Семенченко у своєму відеозверненні заявив, що батальйон "Донбас" вирушає зі Львова на свою базу під Києвом.

"Я з хлопцями приїжджали (до Львова, – ред.) для того аби охороняти активну меншість громадян України, які розуміють, що в країні відбувається окупація, що більша частина економіки належить Росії. В інформаційному полі триває суцільна гібридна яка, яка запевняє українців, що не потрібно чинити опір та прийняти аксіому "моя хата скраю", натомість потрібно брати свої мізерні зарплати і пенсії та жити, лиш би не було війни", – заявив Семен Семенченко.

За його словами, вже дорогою із західного кордону до Львова батальйон "Донбас" близько 8 разів зупиняли правоохоронці і перевіряли на наявність зброї.

Також Семенченко зауважив, що дії спецпризначенців, які вчора заблокували батальйон "Донбас" поблизу Винниківського озера, були незаконними.

"Хочу подякувати всім патріотам та небайдужим, які вчора допомогли "Донбасу", якого намагалися заблокувати під Винниками. Звісно, у нас нічого не знайшли (зброї, вибухонебезпечних предметів, – ред.), ці дії, безперечно, були незаконними", – додав Семен Семенченко.

Нагадаємо, вчора спецпризначенці заблокували батальйон "Донбас" біля Винник. На місце події приїджали Нацполіція Львівщини та патрульні, аби встановити всіх осіб й перевірити їх на наявність зброї, вибухівки та інших заборонених предметів.

Наразі Нацполіція Львівщини не коментує результати вчорашніх перевірок під Винниками.

Автор – Анастасія Каменецька

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.