Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

спецпризначенці

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 12 вересня 2017, 16:16

У Винниках спецпризначенці заблокували батальйон "Донбас", – Семенченко

спецпризначенці

Нацполіція Львівщини виявила біля Винниківського озера близько 50 осіб в одностроях зі спеціальними засобами захисту.

Про це повідомив народний депутат України Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

"Зараз організоване злочинне угруповання Авакова, "ОПГ МВС", перекриває під'їзд до Винників і намагається організувати незаконне побиття ветеранів батальйону Донбас. Протягом 4 годин всі машини ветеранів були обшукані. Не було знайдено жодной зброї чі вибухівки. Однак з Києва продовжують надходити команди Аброськіна і Авакова будь-яким шляхом затримати ветеранів. Аваківці стягують сили і готують збройну провокацію", – написав Семен Семенченко.

Інформацію про те, що поблизу Винниківського озера зібрались люди у спецформі та засобах захисту підтвердив Варіантам і мер Винник Володимир Квурт.

У свою чергу Нацполіція Львівщини повідомила про те, що перевіряє інформацію про групу озброєних людей поблизу Винник.

"Сьогодні, 12 вересня, до Личаківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу міста Винники біля озера перебуває група людей у військовому однострої. За інформацією, громадяни можуть мати при собі зброю та вибухівку. Цю інформацію внесено до Журналу єдиного обліку. На вказаному місці правоохоронці виявили близько 50 осіб в одностроях зі спеціальними засобами захисту", – йдеться у повідомленні.

Наразі на місці події працюють патрульні, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Правоохоронці встановлюють особи громадян та перевіряють їх на наявність зброї, вибухівки та інших заборонених предметів.

Нагадаємо, у Львові зараз перебуває екс-очільник Одеської ОДА, який планував приїхати в Україну 10 вересня через пункт пропуску "Краковець", втім прорвався він через пункт пропуску "Шегині". Після акції 11 правоохоронців звернулися до лікарів, а львівська поліція відкрила з цього приводу кримінальне провадження.

Натомість міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що всім учасникам "прориву", серед яких 5 нардепів, потрібно з'явитися в поліцію.

Сам Саакашвілі вчора львівським журналістам оголосив свій план дій після повернення в Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.